Rooftop bar i København

Leder du efter en rooftop bar i København med en god udsigt, så besøg Level Six ved Nørreport. Her finder du en god udsigt over byens tage, lækre retter og cocktails her.

Gæster med drinks på Rooftop

Vin og snacks på Rooftop Restaurant

Nyd udsigten over byen

På Level Six – Rooftop Bar & Terrace ved Nørreport i København har vi en god udsigt, lækre retter og cocktails som kan nydes i selskab blandt lokale og internationale gæster. Vores rooftop bar er placeret i indre by og er åben for alle. Level Six byder på en storslået udsigt over det pulserende København, hvor solen står lige på, og hvor man kan opleve byens helt særlige stemning. I løbet af året er vi omdrejningspunktet for en række events såsom fredagsbar, DJ’s, stand-up comedy og meget mere.

Nyd mad og drikke på vores rooftop bar

På øverste etage, hævet over byens menneskemylder og Nørreports travle gader, mødes lokale og gæster til en eftermiddagsdrink i solskinnet eller en bid mad, når solen langsomt synker ned over byens tage.
Døren er altid åben, og bartendere fra hele verden shaker cocktails, mens de deler ud af deres viden om København og får en sludder over disken med gæsterne, der kommet for en forfriskning. Melder sulten sig, kreerer hotellets kokke småretter og snacks, der tager udgangspunkt i tanke om økologi, lokale råvarer og dyrevelfærd. LevelSix har åbent alle ugens dage.

Bar på Rooftop Restaurant

Book bord til en skøn rooftop bar-oplevelse

Level Six er et lille urbant helle midt i København. Tag elevatoren til toppen og nyd udsigten over smukke København. I vores restaurant og bar på øverste etage kan du nyde skønne cocktails, lækker mad og fantastisk udsigt over byen sammen med dem, du holder af. Book bord allerede i dag.

Vi ses på Level Six – Rooftop Bar & Terrace!

Gæster med drinks på rooftop

Saml dine nærmeste i hjertet af København

Til en unik begivenhed kræves der helt særlige rammer — og dem tilbyder vi hos Level Six. Så er du interesseret i at afholde din festlige begivenhed hos os, er du velkommen til at kontakte os på norreport@scandichotels.com for et uforpligtende tilbud, uanset om det drejer sig om en konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller andet.