Om Level Six

Midt i Københavns travlhed finder du Level Six – Rooftop Bar & Terrace, hvor roen sænker sig for alle, der slår sig ned med en cocktail i hånden. Vores unikke restaurant tilbyder småretter og alverdens cocktails, og vores gæster er både lokale københavnere og internationale gæster.


Level Six er åben for alle, der elsker forkælelse og en god udsigt. Vores menukort byder på alt fra toast til tapas og tatar. Gin er en af vores specialiteter og mixes på mange forskellige måder af vores dygtige bartendere. På menukortet finder du også et godt udvalg af vin, øl og bobler, som du kan nyde sammen med din mad.

Hold dit selskab hos Level Six

Til en unik begivenhed kræves der helt særlige rammer — og dem tilbyder vi hos Level Six. Så er du interesseret i at afholde din festlige begivenhed hos os , er du velkommen til at kontakte os på norreport@scandichotels.com for et uforpligtende tilbud, uanset om det drejer sig om en konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller andet. Vi glæder os til at se dig på Level Six i Frederiksborggade 18, 1360 København K. Ved du allerede nu, hvornår du kommer? Så book dit bord med det samme.